Waar komt het haar vandaan ….

De hairextensions van 100% echt haar zijn afkomstig van menselijk haar.
Van bijna alle merken komt dit haar uit India. Bij heel veel tempels laten mensen hun hoofd kaal scheren, dit uit dankbaarheid en zegen. De haren uit India zijn van goede kwaliteit, dit omdat men daar niet doet aan kleuringen en chemische behandelingen van het haar. Omdat het haar naar verschillende merken gaat en die zo hun eigen manier hebben om dit te bewerken, komen er zo toch nog verschillende kwaliteiten van, wat eigenlijk toch wel heel erg jammer is. Ook bij deze producten draait het allemaal, hoe ze er zo goedkoop mogelijk, toch nog redelijk aan kunnen verdienen en dit bepaald dan weer de kwaliteit van een bepaald merk.

Methodes haarverlening

Je hebt verschillende methodes om een haarverlening of meer volume te creeeren.

KERATINE AMC Hairextensions

KERATINE

Hierbij zitten kleine keratine waxjes aan het haar, wat bevestigd wordt aan je eigen haar door middel van een corrector tang (warmte tang). Mits het goed word ingezet, blijven deze waxjes zeker 4 maanden vast zitten (schrik niet als er toch in die 4 maanden tijd extensions los laten. Dit is heel normaal, zolang het er maar geen tientallen zijn). Mochten er extensions uitgaan, dan worden ze er door mij gratis weer ingezet.

MICRORING AMC Hairextensions

MICRORING

Hierbij word een ringetje gebruikt, en een klein staafje aan het haar bevestigd. Het staafje gaat door het ringetje en wordt met een tang dichtgeknepen. Deze methode heeft als voordeel dat de haren meerdere keren gebruikt kunnen worden, maar het nadeel is dat het lang niet zo goed blijft zitten als met keratine, dit doordat diverse producten, zoals shampoo en haarvet ook door het ringetje gaat en hierdoor meer kan gaan zakken en uitvallen.

HAARMATTEN AMC Hairextensions

HAARMATTEN

De haarweef is een haarmat met haren die in je haar wordt bevestigd. Deze haarmat wordt d.m.v een vlecht (van je eigen haar) of d.m.v microringen in je haar gezet, ook de haarmat kan je meerdere keren opnieuw laten inzetten.

VERWIJDEREN VAN HAIREXTENSIONS

Hairextensions met keratine waxjes worden met een speciale vloeistof en verwijderingstang verwijderd.