Original Socap Hairextensions

 

Original Socap Hairextensions

Socap Original zijn extensions die qua prijs goedkoper zijn dan Golden Lenghts, Indian Gold en Balmain.

Met een gewone shampoo kunnen je hairextensions pluizig worden en gaan klitten. Dat zou wel heel erg zonde zijn van je gemaakte kosten voor het haar en het inzetten, daarom raden we je aan om geen shampoo te gebruiken met siliconen, alchohol, en/of fruitzuren en geen 2-in-1 of anti-roos shampoo. Dit geldt voor ieder merk hairextensions!

Als je Socap Original goed verzorgt, heb je er echt zeker 4 maanden plezier van, en daarna kunnen ze evt nog voor een tweede keer ingezet worden met nieuwe bondings (waxjes) die ik er zelf voor je op kan bevestigen. De hairextensions zijn verkrijgbaar in de lengtes 30, 40, 50 en 60 cm (0.75 gram dik).

Iedere hairextension heeft een keratinewax en is in stijl, wavy of curly te bestellen en is van 100% echt haar.

Original Socap

Golden Lenghts Hairextensions

 

Golden Lenghts Hairextensions

Golden Lenghts zijn iets duurder dan Socap Original en hebben prachtig mooie kleuren. Je hebt van dit merk ook minder extensions nodig, omdat het voor 90% alleen uit lange haren bestaat. Dus vollere haarpunten, en ook dit haar bestaat uit 100% echt haar. Ook zijn er speciale hairextensions die geschikt zijn voor fijn en breekbaar haar.

De Bondingen (waxjes) zijn zeer klein en de haren vallen soepel. De plukjes zijn fijn en vallen daarom natuurlijk in het eigen haar. Gebruik ook bij dit merk goede producten, het haar word immers niet meer van binnenuit gevoed, dus kan alleen nog d.m.v goede en zachte producten onderhouden worden.

Indian Gold Hairextensions

 

Indian Gold Hairextensions

Heb je van nature krullendhaar of een flinke slag ga dan voor Indian Gold. De haren zijn iets dikker van structuur en vallen mooi.

Indian Gold is duurder dan Socap original en Golden Lenghts.

Balmain Hairextensions

Balmain Hairextensions

Balmain Hairextensions zijn gemaakt van Chinees haar.

Chinees haar is erg glad en bijzonder stijl. Dus perfect voor vrouwen met stijl haar. Een voordeel van Balmain is dat de waxjes erg dun zijn, daardoor zie je ze bijna niet als je fijn haar hebt.

De kwaliteit is super; iets duurder om aan te schaffen, maar dan heb je ook wat.

Balmain Hairextensions